Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Testimonial: Man(63) uit Zuid-Holland knapt binnen 4 dagen op.

KLACHTEN:

Op vrijdagmiddag voelde ik mij rillerig en gewoon niet goed. Het weekend echt ziek geweest. Compleet leeg gevoel, last van mijn buik en gewoon een totaal gevoel van op, leeg zijn. Ook rook ik een hele vreemde geur en mijn smaak leek anders. Op maandag ben ik getest en bleek ik positief, ik had corona.

 

ANDERE MIDDELEN:

IVERMECTINE:

Ik gebruikte al de zelfzorgmiddelen zoals Quercetine met bromelaïne vitamine C en multi vitaminen. Maar elke dag voelde ik mij zieker worden, ook ging ik hoesten. Geen neusverkoudheid of last van mijn longen, wel een irritante hoest. Op woensdag was ik toch wel echt ongerust. Dit omdat ik eigenlijk nooit ziek ben, mij in 20 jaar nog nooit voor mijn werk ziek gemeld heb, en nu dus iedere dag mij slechter voelde worden. Iets wat ik niet ken. Wij volgden al wel deze website van Zelfzorgcovid 19 en dus om advies gevraagd. Binnen een uur kreeg ik al antwoord, en weer in zeer korte tijd had ik een huisarts aan de telefoon. Ook diezelfde middag kreeg ik ook contact met de apotheek. Fantastisch!! De volgende dag kreeg ik de bestelling binnen en begon ik met de behandeling;  Ivermectine, Doxycycline en zink. De eerste dagen verdween de vreemde geur en mijn smaak verbeterde. Het eten begon mij weer te smaken en het ging zelfs iedere dag iets beter. Na 4 dagen Ivermectine, was het voor mij genoeg. Ik voelde dat mijn lichaam het niet meer nodig had, als je dat zo kan zeggen. Ik knapte zienderogen op. De antibiotica Doxycycline heb ik 10 dagen geslikt. In even meer dan een week voel ik mij weer zo goed als helemaal gezond. Wandel elke dag, en ben weer volledig aan het werk.

PERSOONLIJK NASCHRIFT:

Bij deze wil jullie graag hartelijk bedanken voor de hulp die jullie bieden aan voor jullie onbekende mensen. En zo ook de betrokkenheid en het snelle reageren. Ik ben daar ontzettend dankbaar voor. Dank jullie wel!!

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief