Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Testimonial: Moeder(96) en dochter genezen, samen in quarantaine, met ivermectine

KLACHTEN:

Mijn actieve zelfstandig wonende moeder van (toen) 95 kreeg diverse klachten koorts, hoesten,  kortademigheid en vermoeidheid op 15 februari 2021. De huisarts nam een test af en ze hoorde de volgende dag dat zij positief was getest op corona. Thuisblijven en afwachten was het advies. Ze was besmet door een zwager die dezelfde dag overleed.

De volgende dag ben ik met haar in quarantaine gegaan. De apotheek had geen beschermende kleding op voorraad dus ik wist dat ik het ook zou krijgen.

De huisarts weigerde ivermectine voor te schrijven, ook na herhaald verzoek omdat mijn moeder achteruit ging. Ze had toen ook geen reuk en smaak meer. En der vermoeidheid was extreem. Afwachten was nog steeds het advies van de huisarts.

 

ANDERE MIDDELEN

IVERMECTINE

Na een telefonisch contact met een andere arts kregen wij een off-label recept voor ivermectine en doxycycline voorgeschreven.

We zijn de eerste dag meteen begonnen met quercetine, vitamine C en bromelaine, naast de supplementen die ze al nam waaronder vitamine D, selenium en zink.

Ik  had alleen reuk en smaakverlies en extreme vermoeidheid en nam alleen ivermectine (naast de supplementen).

Het ging meteen geleidelijk beter en na twee weken ging ik weer naar huis en woonde mijn moeder, die inmiddels 96 is, weer zelfstandig.

 

PERSOONLIJKE BOODSCHAP

Met heel veel dank aan zelfzorgcovid19, een hartelijke groet.

 

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief