Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Testimonial: Oom(67), moeder(63) en oma(93) uit Zwolle genezen in quarantaine met Ivermectine

KLACHTEN:

Op woensdag 18 augustus 2021 werd mijn oom  (1954) ziek. Hij hoestte wat en voelde zich erg zwak/lusteloos.Ook kreeg hij koorts. In eerste instantie is er toen bloedgeprikt en urine afgenomen door de huisarts i.v.m. een stoma (urine) en ontstekingsgevoeligheid. Mijn oom zit in een rolstoel.

Op donderdag 19 augustus 2021 wordt mijn moeder (1958) ziek. In eerste instantie voelt ze zich alleen wat verkouden. Vanaf vrijdag voelt ze zich grieperig. Verhoging, hoesten en hoofdpijn.

Op donderdag 19 augustus 2021 wordt mijn oma  (1928) ziek. Verkoudheidsklachten en vermoeidheid. Mijn oma is grotendeels bedlegerig.

Mijn moeder is mantelzorger van mijn oom en oma. Ze gaan met z’n drieën in quarantaine en worden op maandag 23 augustus 2021 ook door de GGD positief getest.

 

ZIEKTEVERLOOP: 

Oom: de klachten worden gedurende de eerste periode van een week erger. Op dinsdag 24 augustus is hij zo verzwakt en benauwd dat hij start met ivermectine. De koorts daalt na een paar uur, maar komt toch weer opzetten. Hij maakt de 3-daagse kuur af, maar heeft ondanks een verbetering wel een dubbele longontsteking, waarschijnlijk had dit al voor hij startte met ivermectine. Hij krijgt een antibiotica en knapt na 3 dagen volledig op. Omdat hij al met al wel ruim een week koorts had, is hij aardig verzwakt, maar een paar weken later is hij helemaal hersteld.

Moeder: de klachten gaan wat op en af, maar lijken in de eerste week niet erger te worden. Op donderdag 26 augustus (dus dag 8) wordt ze echter wakker hoofdpijn, erge vermoeidheid en ergere hoesten. Zij start de ivermectine en merkt na een paar uur al verbetering qua hoofdpijn. Ze omschrijft deze hoofdpijn zelf als ‘corona hoofdpijn’. Het is anders dan andere hoofdpijnen die ze geregeld heeft. Na de kuur blijft ze herstellen en is er erg snel weer helemaal bovenop.

Oma: de klachten waren vooral vermoeidheid en verkoudheid. Op dag 10 merkt moeder op dat oma steeds apathischer wordt, ook klaagt ze over hoofdpijn. Ze start met ivermectine en op dag 3 van de kuur voelt ze zich een stuk beter. Een paar dagen later is ze weer helemaal de oude.

 

ANDERE MIDDELEN:

Vanaf zaterdag 21 augustus wordt er door alle drie gestart met het hele ondersteunen protocol van zelfzorgcovid19, met hierbij meer Zink (dubbele dosis) en Boswellia.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief