Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Testimonial van een echtpaar (40-ers) uit Drenthe

Man, 40 jaar

KLACHTEN :

Verhoging/koorts
Vermoeidheid
Verkouden
Hoofdpijn
Hoesten
Pijn in ledematen, met name heupen en benen
Smaak en reukverandering

ZIEKTEVERLOOP :

Na besmetting op mijn werk had ik de eerste 5 dagen verhoging tot lichte koorts, ik hoestte, was extreem vermoeid, verkouden, had pijn in mijn ledematen, voornamelijk in mijn heupen en benen en stekende hoofdpijn. Vanaf het moment van besmetting direct begonnen met het slikken van Broomhexine, Quercetine, Vit D, Vit C en Zink.

Na 5 dagen verergerde de situatie flink en had ik dagenlang tussen de 39.5 en 40.5 koorts met heftige hoestaanvallen, stekende hoofdpijn en alles verlammende vermoeidheid.

Mijn saturatiewaarde was gedurende die periode goed waardoor mijn huisarts me geen antibiotica wilde voorschrijven ondanks dat het risico bij langdurige hoge koorts op een bacteriële longontsteking aanwezig is.
Omdat de situatie totaal niet verbeterde heb ik na 5 dagen via een andere weg zowel Ivermectin als een antibiotica voorgeschreven gekregen.
Vanaf dag 11 gestart met Ivermectin en antibiotica.
De Ivermectin kuur duurde 4 dagen. Binnen 2 dagen was de koorts volledig weg. Weer 2 dagen later was ik voldoende opgeknapt om weer voorzichtig wat te werken. Dit bewust langzaam opgebouwd in de weken erna. 3 weken later was ik weer volledig aan het werk en geen Corona gerelateerde klachten meer.

ANDERE MIDDELEN : 

Broomhexine, Quercetine, Vit D, Vit C en Zink volgens protocol zelfzorgcovid19.nl en paracetamol 500 mg 8 st per dag.

IVERMECTINE:

Vanaf dag 11 begonnen met kuur van 4 dagen van 12 mg per dag. Na 2 dagen was koorts volledig weg.  Na 4 dagen voorzichtig weer aan het werk. Na 3 weken volledig hersteld.

 

Vrouw, 42 jaar

KLACHTEN :

Verhoging
Vermoeidheid
Verkouden
Hoofdpijn
Smaak en reukverlies
Pijn in ledematen, met name knieën

ZIEKTEVERLOOP : 

Mijn ziekteverloop was zeer mild. Met name de eerste dagen alleen wat verkouden, hoofdpijn, vermoeid en pijnlijke knieën. Op dag 4 kwam hier wat verhoging bij en werd de vermoeidheid ernstiger.
Op dag 7 was de verhoging voorbij maar kreeg ik smaak en reukverlies wat met vlagen ging. Af en toe rook en proefde ik niets, een paar uur later juist weer extreem veel.

De vermoeidheid werd gedurende de dagen die volgden extremer waardoor een telefoongesprek voeren al te vermoeiend was.

Omdat ik in mijn omgeving bekend ben met Long COVID en juist bij milde klachten ik als vrouw van rond de 40 midden in de doelgroep val van Long COVID besloten een kuur Ivermectin te slikken. Na het afronden van de 4 daagse kuur was mijn vermoeidheid nagenoeg weg, was mijn geur en reuk weer als normaal en een week later was ik volledig op mijn oude niveau fulltime aan het werk.

ANDERE MIDDELEN :

Broomhexine, Quercetine, Vit D, Vit C en Zink vanaf begin besmetting volgens protocol zelfzorgcovid19.nl.

IVERMECTINE :

12 mg 4 dagen lang vanaf dag 12
Klachten verdwenen zeer snel tijdens en na het beëindigen van de kuur.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief