Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Testimonial van een man (1965) uit Amsterdam

KLACHTEN : welke lichamelijke klachten had U (en kunt U per klacht evt aangeven of deze COVID-19 gerelateerd waren of dat zich reeds eerder voordeden);

Ik had het afwisselend te koud en te warm, was mega vermoeid, hoesten, druk op de borst, kortademigheid, misselijk, duizelig, dunne ontlasting, smaakpapillen werkten veelal helemaal niet. Totaal geen eetlust. Langdurig snelkloppend hart bij tijd en wijle. Pijntjes door het hele lichaam. Al deze klachten had ik nooit eerder gehad. Mijn huisarts diagnosticeerde mij aan de hand van ALLE bovenstaande klachten met: ‘Dit is gewoon Corona meneer’ (over de telefoon). Ik heb mijn huisarts overigens slechts éénmalig gecontacteerd in de tweede week hierover om te kijken of ik Ivermectine kon krijgen, maar dat kon sowieso niet, hij mocht dat niet voorschrijven. Hij heeft mij nog gevraagd of ik een PCR test wilde laten doen, maar ik vind deze test te controversieel en heb er totaal geen vertrouwen in, dus nee dank u.

 

ZIEKTEVERLOOP : voorzover U nog bekend een zo precies mogelijke beschrijving van het ziekteverloop per dag.

Een onbeschrijvelijke vermoeidheid, daar begon het allemaal mee. Het uitrusten was noodzakelijk maar uitgerust werd ik nooit, integendeel. Alle klachten kwamen een dag later toch wel ongeveer tegelijk voor zover ik me kan herrineren, behalve het hoesten, dat kwam zeker een week later. De koorts ging op een gegeven moment ook wel ‘ns weg, maar kwam een aantal dagen later gewoon weer terug om vervolgens in het eind van de tweede week weer ‘ns wat te zakken.

 

ANDERE MIDDELEN : heeft U andere middelen en/of methodes gebruikt om de klachten te bestrijden en zo ja, welke;

De eerste week niks uit onwetendheid, de tweede week vanalles uit de natuurwinkel/drogist aangeschaft en dagelijks ingenomen te weten: Zink, Magnesium, Quercetine, Broomhexine, Vitamine C en D. Saffraan capsules, en NAC. Kwa voeding Meidoornthee, Paardenbloemthee, Paranoten, Spruitjes, Bloemkool, Broccoli, Avocado, flessen Groentedranken plus Fruitdranken, ook vers fruit gevarieerd genomen. Grapefruit, Citroen, Peer, Appel, Sinasappel.  De klachten namen daardoor 50 procent af in de loop van de tweede week, maar verdwenen niet. Paracetamol verergerde de klachten op een onacceptabele manier.

 

IVERMECTINE : vanaf welke dag, in welke dosering en hoe lang heeft U Ivermectine gebruikt en wat heeft dit met de klachten gedaan;

De derde week begon ik met een kuur Ivermectine 3 mg erbij. Ik kreeg maar 18 pillen op dat moment voor zes stuks per dag. De eerste dag al voelde ik in de middag/avond een aanmerkelijke verlichting, de tweede dag voelde ik mij beter worden, minder vermoeid tot mijn verbazing, de derde dag nog veel beter, vermoeidheid ging retour en de klachten ook. De vierde dag was de kuur voorbij en was ik in staat om mij beter te melden, ik kon weer werken. Een sneltest [geen PCR redactie] van mijn werkgever gaf negatief voor Covid. Ik heb daarna nog 5 dagen een licht kuchje gehad maar dat slijtte snel. Wat een wondermiddel als ik zo vrij mag zijn.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief