Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Wateroplossing van chloordioxide om Covid-19 te behandelen of te voorkomen

In een aantal Latijns-Amerikaanse landen gebruikt men een wateroplossing van chloordioxide (CDS) om Covid-19 te behandelen.

De gebruikte dosering van chloordioxide is extreem laag (iets hoger dan de dosering voor drinkwater zuivering) en geeft geen of slechts zeer milde bijwerkingen.

Dr Manual Aparicio Alonso uit Mexico zegt dat hij ruim 3000 Covid-19 patienten heeft behandeld met CDS met 99,6% effectiviteit.

 

 

Het eerste klinische onderzoek naar het gebruik van CDS als behandeling voor Covid-19 is inmiddels gepubliceerd in de Journal of Molecular and Genetic Medicine.

In het onderzoek kregen 20 patienten met een positieve PCR test oraal CDS toegediend. De behandeling startte tussen de drie en zeven dagen na aanvang van de symptomen. De controlegroep van 20 patienten kreeg geen CDS.

Alle patienten die CDS kregen hadden na zeven dagen een negatieve PCR test.

 

De patienten die CDS kregen hadden eveneens veel minder symptomen en lieten betere bloedwaarden zien dan patienten uit de controlegroep. De conclusie van de onderzoekers is dat CDS effectief is tegen Covid-19 en dat meer onderzoek noodzakelijk is.

Onlangs is ook een onderzoek gepubliceerd in de International Journal of Multidisciplinary Research and Analysis.

Het onderzoek bestudeerde de effectiviteit van CDS in het voorkomen van Covid-achtige symptomen bij familieleden van Covid-19 patienten.

De effectiviteit van CDS in het voorkomen van Covid-achtige symptomen was 90,4% (1051 van de 1163 familieleden rapporteerden geen symptomen).

 


Bronnen:

Veiligheid en effectiviteit CDS: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5369164/

Interview Dr Aparicio : https://odysee.com/@TheUniversalAntidote:5/Draparicio-testimony-Upload-S:7

Onderzoek behandeling Covid-19 met CDS : https://www.hilarispublisher.com/open-access/determination-of-the-effectiveness-of-chlorine-dioxide-in-the-treatment-of-covid-19.pdf

Onderzoek preventie Covid-19 met CDS : http://ijmra.in/v4i8/2.php

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief