Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Yale professor: “HCQ kan 100.000 levens redden”

Yale professor Dr. Harvey Risch zei dat hij denkt dat hydroxychloroquine 100.000 levens kan redden als het op de juiste manier wordt gebruikt. Hij gaf aan dat het medicijn slachtoffer is van een propaganda-oorlog, ondanks dat het bewezen heeft veilig en effectief te zijn.

Volgens Risch worden meningen van artsen hier ook door beïnvloed. “Ik krijg veel vijandige opmerkingen van doctoren die zeggen dat alles bewijst dat het niet werkt, terwijl dat helemaal niet klopt”, zei hij. “Alles bewijst juist dat het werkt  bij vroege thuisbehandeling”.

“Maar alleen een heel stel doktoren in de eerste lijn die patiënten door het hele land behandelen zien dat. En zij lopen het risico om gedwongen te worden dat niet te doen”.

Concluderend denkt Risch dat 75.000 tot 100.000 levens kunnen worden gered als hydroxychloroquine breed word ingezet en misschien als profylaxe, d.w.z. preventief.

Risch die onderzoeker is aan de Yale School Of Public Health publiceerde begin juni een studie uit over de werkzaamheid van hydroxychloroquine. Daarin zei hij dat met het medicijn in combinatie met azitromycine of doxycycline en waarschijnlijk zink de strijd tegen het coronavirus gewonnen kon worden.

Bekijk de video met ondertitels op Bitchute.

Bron: https://patriotdailypress.com/2020/07/22/yale-professor-says-hydroxychloroquine-could-save-100000-lives-but-its-being-stifled-by-a-propaganda-war/

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief