Bedankt voor dit bezoek. Viruswaarheid gaat door als Voorwaarheid!

Yale School of Public Health : “Vroege thuisbehandeling van hoge risico COVID-19 patienten is dé oplossing van de pandemie”

“Vijf studies, waaronder twee gecontroleerde klinische studies, hebben aangetoond dat er sprake is van een significante grote werkzaamheid van de poliklinische behandeling”,  Dr. Harvey A. Risch, Professor of Epidemiology, Yale School of Public Health

https://academic.oup.com/aje/advance-article/doi/10.1093/aje/kwaa093/5847586

Meer dan 1,6 miljoen Amerikanen zijn besmet met SARS-CoV-2 en >10 keer dat aantal dragen antilichamen bij zich.

Hoogrisicopatiënten met een voortschrijdende symptomatische ziekte krijgen alleen een behandeling in het ziekenhuis met een hoog sterftecijfer.

Een poliklinische behandeling die ziekenhuisopname voorkomt is hard nodig.

Twee kandidaat-medicijnen zijn alom besproken: remdesivir, en hydroxychloroquine+azithromycine. Remdesivir heeft een milde effectiviteit aangetoond bij gehospitaliseerde patiënten, maar er zijn geen onderzoeken geregistreerd bij poliklinische patiënten. Hydroxychloroquine+azithromycine is op grote schaal verkeerd voorgesteld in zowel klinische rapporten als in de publieke media, en de resultaten van poliklinische onderzoeken worden pas in september verwacht. Vroegtijdige poliklinische ziekte is heel anders dan de later in het ziekenhuis opgenomen volledig ontwikkelde ziekte en de behandelingen verschillen. Bewijs voor het gebruik van hydroxychloroquine alleen, of van hydroxychloroquine+azithromycine bij ziekenhuis patiënten, is niet relevant voor de werkzaamheid ervan bij een vroege ambulante ziekte met een hoog risico.

Een poliklinische behandeling die ziekenhuisopname voorkomt is hard nodig.

Vijf studies, waaronder twee gecontroleerde klinische studies, hebben aangetoond dat er sprake is van een significante grote werkzaamheid van de poliklinische behandeling.

Hydroxychloroquine+azithromycine is gebruikt als standaardbehandeling bij meer dan 300.000 oudere volwassenen met multicomorbiditeiten, waarbij naar schatting 47/100.000 gebruikers een hartritmestoornis hebben, waarvan de geschatte mortaliteit <20% is, 9/100.000 gebruikers, vergeleken met de 10.000 Amerikanen die nu elke week sterven.

Deze medicijnen moeten op grote schaal beschikbaar komen en onmiddellijk worden gepromoot zodat artsen ze kunnen voorschrijven.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief